In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft in verband met een overeenkomst op afstand en deze zaken, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden geleverd of door een derde partij op basis van een afspraak tussen die derde en de ondernemer;
2. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;
3. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;
4. Dag: kalenderdag;
5. Digitale inhoud: gegevens die in digitale vorm geproduceerd en geleverd worden;
6. Duurovereenkomst: een overeenkomst die strekt tot de regelmatige levering van zaken, diensten en/of digitale inhoud gedurende een bepaalde periode;
7. Duurzame gegevensdrager: elk hulpmiddel – waaronder ook begrepen e-mail – dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging of gebruik gedurende een periode die is afgestemd op het doel waarvoor de informatie is bestemd, en die ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt;
8. Herroepingsrecht: de mogelijkheid van de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;
9. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten, (toegang tot) digitale inhoud en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;
10. Overeenkomst op afstand: een overeenkomst die tussen de ondernemer en de consument wordt gesloten in het kader van een georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten, digitale inhoud en/of diensten, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend of mede gebruik gemaakt wordt van een of meer technieken voor communicatie op afstand;
11. Modelformulier voor herroeping: het in Bijlage I van deze voorwaarden opgenomen Europese modelformulier voor herroeping. Bijlage I hoeft niet ter beschikking te worden gesteld als de consument ter zake van zijn bestelling geen herroepingsrecht heeft;
12. Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig in dezelfde ruimte hoeven te zijn samengekomen.
Liberty Ecommerce
handelend onder de naam: olumi.nl
Vestigings- & bezoekadres:
Hoofdweg 228 H
1057 DG Amsterdam
Retourzendingen adresseren aan:
Olumi.nl
Hoofdweg 228 H
1057 DG Amsterdam
Bereikbaarheid: maandag tot vrijdag, tussen 9:30 en 18:00 uur (behalve op feestdagen)
E-mailadres: info@olumi.nl
Btw-identificatienummer: DE 292411584
Omzetbelastingnummer: 37/262/21745
1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.
2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal de ondernemer voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, aangeven op welke wijze de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.
3. Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden.
4. Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.
1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
3. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.
1. De overeenkomst komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4, tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.
2. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.
3. Indien de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt hij voor een veilige webomgeving. Indien de consument elektronisch kan betalen, zal de ondernemer daartoe passende veiligheidsmaatregelen in acht nemen.
4. De ondernemer kan zich binnen wettelijke kaders – op de hoogte stellen of de consument aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.
5. De ondernemer zal uiterlijk bij levering van het product, de dienst of digitale inhoud aan de consument de volgende informatie, schriftelijk of op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager, meesturen:
a. het bezoekadres van de vestiging van de ondernemer waar de consument met klachten terecht kan;
b. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken, dan wel een duidelijke melding inzake het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht;
c. de informatie over garanties en bestaande service na aankoop;
d. de prijs met inbegrip van alle belastingen van het product, dienst of digitale inhoud; voor zover van toepassing de kosten van aflevering; en de wijze van betaling, aflevering of uitvoering van de overeenkomst op afstand;
e. de vereisten voor opzegging van de overeenkomst indien de overeenkomst een duur heeft van meer dan één jaar of van onbepaalde duur is;
f. indien de consument een herroepingsrecht heeft, het modelformulier voor herroeping.
6. In geval van een duurtransactie is de bepaling in het vorige lid slechts van toepassing op de eerste levering.
Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen wij bij het afrekenen je persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en deze voor jou op maat kan maken. Jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.
Bij producten:
1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 100 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
a. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
b. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
c. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.
Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:
3. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 100 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
4. De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.
Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:
5. Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.
6. Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 100 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.
1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
3. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.
1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.
2. Zo snel mogelijk, maar binnen 100 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
3. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.
5. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.
6. Indien de consument herroept na eerst uitdrukkelijk te hebben verzocht dat de verrichting van de dienst of de levering van gas, water of elektriciteit die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of bepaalde hoeveelheid aanvangt tijdens de bedenktijd, is de consument de ondernemer een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de verbintenis dat door de ondernemer is nagekomen op het moment van herroeping, vergeleken met de volledige nakoming van de verbintenis.
7. De consument draagt geen kosten voor de uitvoering van diensten of de levering van water, gas of elektriciteit, die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of hoeveelheid, of tot levering van stadsverwarming, indien:
a. de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht, de kostenvergoeding bij herroeping of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, of;
b. de consument niet uitdrukkelijk om de aanvang van de uitvoering van de dienst of levering van gas, water, elektriciteit of stadsverwarming tijdens de bedenktijd heeft verzocht.
8. De consument draagt geen kosten voor de volledige of gedeeltelijke levering van niet op een materiële drager geleverde digitale inhoud, indien:
a. hij voorafgaand aan de levering ervan niet uitdrukkelijk heeft ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd;
b. hij niet heeft erkend zijn herroepingsrecht te verliezen bij het verlenen van zijn toestemming; of
c. de ondernemer heeft nagelaten deze verklaring van de consument te bevestigen.
9. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.
1. Als de ondernemer de melding van herroeping door de consument op elektronische wijze mogelijk maakt, stuurt hij na ontvangst van deze melding onverwijld een ontvangstbevestiging.
2. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
3. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
4. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:
1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen;
2. Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Onder een openbare veiling wordt verstaan een verkoopmethode waarbij producten, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden aangeboden aan de consument die persoonlijk aanwezig is of de mogelijkheid krijgt persoonlijk aanwezig te zijn op de veiling, onder leiding van een veilingmeester, en waarbij de succesvolle bieder verplicht is de producten, digitale inhoud en/of diensten af te nemen;
3. Dienstenovereenkomsten, na volledige uitvoering van de dienst, maar alleen als:
a. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
b. de consument heeft verklaard dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra de ondernemer de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd;
4. Pakketreizen als bedoeld in artikel 7:500 BW en overeenkomsten van personenvervoer;
5. Dienstenovereenkomsten voor terbeschikkingstelling van accommodatie, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien en anders dan voor woondoeleinden, goederenvervoer, autoverhuurdiensten en catering;
6. Overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien;
7. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
8. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
9. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
10. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
11. Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na 100 dagen, en waarvan de werkelijke waardeafhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
12. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
13. Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop;
14. De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:
a. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
b. de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn herroepingsrecht verliest.
1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.
3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:
a. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of
b. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
5. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
1. De ondernemer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
2. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
1. De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
2. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
3. Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 100 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 100 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.
4. Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.
5. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.
Opzegging:
1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
2. De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde tegen het einde van de bepaalde duur opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
3. De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:
– te allen tijde opzeggen en niet beperkt worden tot opzegging op een bepaald tijdstip of in een bepaalde periode;
– tenminste opzeggen op dezelfde wijze als zij door hem zijn aangegaan;
– altijd opzeggen met dezelfde opzegtermijn als de ondernemer voor zichzelf heeft bedongen.
Verlenging:
4. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, mag niet stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd voor een bepaalde duur.
5. In afwijking van het vorige lid mag een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van dag- nieuws- en weekbladen en tijdschriften stilzwijgend worden verlengd voor een bepaalde duur van maximaal drie maanden, als de consument deze verlengde overeenkomst tegen het einde van de verlenging kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
6. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand. De opzegtermijn is ten hoogste drie maanden in geval de overeenkomst strekt tot het geregeld, maar minder dan eenmaal per maand, afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften.
7. Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnement) wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.
Duur:
8. Als een overeenkomst een duur van meer dan een jaar heeft, mag de consument na een jaar de overeenkomst te allen tijde met een opzegtermijn van ten hoogste één maand opzeggen, tenzij de redelijkheid en billijkheid zich tegen opzegging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.
1. Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 100 dagen na het ingaan van de bedenktermijn, of bij het ontbreken van een bedenktermijn binnen 100 dagen na het sluiten van de overeenkomst. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan op de dag nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.
2. Bij de verkoop van producten aan consumenten mag de consument in algemene voorwaarden nimmer verplicht worden tot vooruitbetaling van meer dan 50%. Wanneer vooruitbetaling is bedongen, kan de consument geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de bedongen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.
3. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.
4. Indien de consument niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze, nadat hij door de ondernemer is gewezen op de te late betaling en de ondernemer de consument een termijn van 100 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 30-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is de ondernemer gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot € 2.500 10% over de daaropvolgende € 2.500 en 5% over de volgende € 5.000 met een minimum van € 40. De ondernemer kan ten voordele van de consument afwijken van genoemde bedragen en percentages.
1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekendgemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.
3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 100 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 100 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
4. De consument dient de ondernemer in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
1. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.
In samenwerking met Klarna bieden wij betalen op rekening als betaalmethode aan. Houd er rekening mee dat betalen op rekening alleen mogelijk is voor particulieren, en dat de betaling wordt gedaan aan onze partner Klarna. 19.1 Rekening: Bij betalen op rekening met Klarna ontvang je eerst de artikelen en heb je altijd een betalingstermijn van 14 dagen. De volledige Algemene Voorwaarden voor betalen op rekening en verzending naar Nederland vind je hier. Er worden geen extra kosten gerekend voor betalen op rekening. 19.2 Voor meer informatie over Klarna , raadpleeg hun veelgestelde vragen of neem direct contact met hen op over je factuur.
20.1. De hierop volgende punten zijn van toepassing op social media promoties georganiseerd door OLUMI op Facebook en/of Instagram:
20.1.1. Algemeen
20.1.2. Voorwaarden
20.1.3. Winnen
20.1.4. Privacy
20.1.5. Rechtsgrondslagen
Beleid inzake gegevensbescherming
Het waarborgen van jouw privacy is voor ons erg belangrijk. In deze verklaring van gegevensbescherming informeren wij jou over hoe wij jouw gegevens gebruiken en beschermen op de OLUMI-website.
Verantwoordelijke organisatie
De OLUMI website wordt beheerd door:
Liberty Ecommerce
Hoofdweg 228 H
1057 DG Amsterdam
Contact: info@olumi.nl
Verzameling en opslag van gegevens
Je kunt onze website bezoeken zonder persoonsgegevens in te voeren. We bewaren – zelfs als het bezoek plaatsvindt via links in de nieuwsbrief – alleen toegangsdata zonder enige persoonlijke referentie:
– De naam van jouw internetprovider
– De website van waaraf je bij ons terecht komt
– De naam van het opgevraagde bestand
Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt met het doel om ons aanbod te verbeteren en bevatten geen enkele conclusie over jou als persoon. Wij verzamelen, bewaren en verwerken jouw gegevens voor de orderverwerking van jouw aankopen en eventuele latere garantie- en advertentiedoeleinden.
Wij verzamelen en verwerken de volgende persoonlijke gegevens van jou, wanneer je onze website bezoekt of ons hier vrijwillig van voorziet ten tijde van het plaatsen van een bestelling, bij het openen van een klantaccount of bij het registreren voor onze nieuwsbrief:
– Jouw contactgegevens, inclusief jouw e-mailadres
– Jouw accountgegevens van tijdens het bestelproces
– Online-identificatoren
Wat zijn online-identificatoren? Bij het bezoeken van een website verstuurt de browser hoofdzakelijk informatie over o.a. browsertype en browserversie, het gebruikte besturingssysteem, de verwijzende URL, het IP-adres, de bestandsnaam, de hoeveelheid overgedragen gegevens, de datum en tijd van de serveraanvraag (de zogenaamde online-id’s). Deze informatie is voor ons gepseudonimiseerd en laat geen directe gevolgtrekking toe aan jouw persoon.
Doel
Wij verwerken jouw gegevens voor de volgende doeleinden:
– Contact
– Reclamedoeleinden
– Kwaliteitscontrole
– Onze statistieken
– Verwerking van het aankoopverdrag
– Versturen van onze nieuwsbrief
Juridische grondslag
We verwerken jouw gegevens in overeenstemming met de volgende juridische grondslag:
– Jouw toestemming (Art. 6 paragraaf 1, lid a) AVG)
– Voor de uitvoering van de verkoopovereenkomst met jou (artikel 6, paragraaf 1, lid b) AVG)
– Vanwege een legitiem belang van onze zijde (artikel 6, paragraaf 1, lid f) AVG), namelijk de verbetering van ons aanbod, de bescherming tegen misbruik en voor onze statistieken
Derden
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, delen we jouw persoonsgegevens met bij ons aangesloten dienstverleners met wie we samenwerken om jouw bestelling te kunnen afronden (o.a. fabrikanten, bezorgpartners en betalingsdiensten). Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, zullen de door jou verstrekte persoonsgegevens worden gebruikt om jou gepersonaliseerde nieuwsbrieven te sturen. Gegevens zullen niet met derden worden gedeeld. Ons privacybeleid is in overeenstemming met de wet ter bescherming van persoonsgegevens (BDSG) en de telecommunicatiewet (TMG) van de Duitse bondsrepubliek.
Gegevensbronnen
Wij ontvangen jouw gegevens direct van jou (inclusief gegevens over de door jou gebruikte apparatuur).
Bewaarperiode
Wij bewaren jouw gegevens:
– Wanneer je instemt met de verwerking van jouw data totdat je de toestemming terugroept, en anders na afloop van 6 maanden of na het verstrijken van de wettelijke betaaltermijnen
– Wanneer wij jouw gegevens nodig hebben om een contract uit te voeren, zolang de contractuele relatie met jou bestaat of er wettelijke bewaartermijnen lopen
– Wanneer wij de gegevens gebruiken op basis van een legitiem belang, hoogstens zolang jouw interesse in verwijdering of anonimisering niet prevaleert
Legitieme belangen
Bij het verwerken van jouw gegevens streven wij de volgende legitieme belangen na:
– Verbetering van ons aanbod
– Bescherming tegen misbruik
– Statistieken
Ontvangers of categorieën van ontvangers van persoonlijke gegevens
Bij de verwerking van jouw gegevens werken wij met de volgende serviceproviders die toegang hebben tot jouw gegevens:
– Verzendpartners
– Webhosting-aanbieders
– Aanbieders van social media platformen
– Advertentienetwerken (voor reclamedoeleinden)
– Aanbieders van webanalysehulpmiddelen
Jouw rechten als betrokken partij
Jij hebt – deels onder bepaalde voorwaarden – volgens artikel 15 van de AVG het recht om:
– Informatie op te vragen over de verwerking van jouw gegevens
– Jouw gegevens te verbeteren
– Jouw gegevens te wissen of te blokkeren
– De verwerking van jouw gegevens te beperken
– Jouw gegevens in een overdraagbaar formaat te ontvangen en door te sturen naar derden
– Toestemming voor het verwerken van gegevens in de toekomst te herroepen
– Een klacht over ontoelaatbare dataverwerking in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit. De verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit is de Berlijnse commissaris voor gegevensbescherming en vrijheid van informatie, Friedrichstrasse 219, 10969 Berlijn, Duitsland.
Eis of verplichting om gegevens te verstrekken
Tenzij anders gespecificeerd bij het verzamelen van de gegevens, is het verstrekken van gegevens niet noodzakelijk of verplicht.
Contact
De meest eenvoudige manier om contact met ons op te nemen is door een e-mail te sturen naar: info@olumi.nl
E-mail nieuwsbrief
Door je in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief zul je als eerste op de hoogte worden gesteld over nieuwe producten, handige tips, nieuws en exclusieve aanbiedingen. Nadat je je hebt ingeschreven zul je een e-mail ter bevestiging ontvangen met daarin een activeringslink om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen. Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je op ieder moment uitschrijven door op de ‘Uitschrijven’ link in de footer van al onze nieuwsbrieven te klikken of door een e-mail te sturen naar info@olumi.nl
Productaanbevelingen via e-mail
Volgens §7 (3) wetgeving inzake oneerlijke concurrentie van de Bondsrepubliek Duitsland hebben wij het recht om het e-mailadres dat gebruikt is voor het doen van aankopen in onze shop aan te wenden voor vergelijkbare producten of diensten. Mocht je niet langer geïnteresseerd zijn in het ontvangen van onze productaanbevelingen, dan kun je je op ieder moment afmelden zonder enige andere kosten dan de transmissiekosten volgens het basistarief. Uitschrijven doe je door te klikken op de ‘Uitschrijven’ link in de footer van onze productaanbevelingen of door een e-mail te sturen naar info@olumi.nl
Veiligheid van gegevens
Voor iedere klant die zich registreert stellen wij een met een wachtwoord beveiligde directe toegang tot hun opgeslagen bestandsgegevens (klantaccount) in. Hier kun je gegevens inzien over jouw voltooide, openstaande en recentelijk verzonden bestellingen en jouw adresgegevens en instellingen voor de nieuwsbrief beheren. Het overdragen van de gegevens gebeurt op de volgende plaatsen versleuteld:
* Login / * Klantaccount / * Winkelwagen / * Bestelproces
Wij beveiligen onze website en andere systemen door middel van technische en organisatorische verspreiding van jouw gegevens door onbevoegde personen. Je moet jouw toegangsgegevens altijd vertrouwelijk behandelen en het browservenster sluiten wanneer je jouw bezoek aan onze website hebt afgerond, vooral wanneer je jouw computer met anderen deelt.
Bestelling en contract
Wij slaan de contracttekst op en sturen jouw besteldata direct na ontvangst van jouw bestelling naar jouw e-mailadres. Ben je geregistreerd op de website, dan kun je jouw eerdere bestellingen inzien in jouw klantenaccount. Je kunt op onze website gebruik maken van verschillende betaalmethoden. Jouw creditcardgegevens of rekeninggegevens worden direct door de betreffende betalingsdienstaanbieder verzameld en verwerkt en worden niet door ons opgeslagen. Wij ontvangen absoluut geen toegang tot jouw betalingsinformatie. Je kunt meer informatie vinden in het respectievelijke gegevensbeschermingbeleid van de geselecteerde betalingsaanbieder.
Anti-spam beleid
OLUMI tolereert geen spam. Dat betekent echter niet dat we spam op het internet kunnen verhinderen. Als je denkt dat je ongewenste e-mail van ons hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft contact op met info@olumi.nl zodat wij het probleem kunnen uitzoeken.
Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand met een identificatienummer, dat bij het gebruik van onze website, overgebracht en opgeslagen wordt op jouw computer, samen met de andere, opgevraagde data. Het opslaan van deze cookies helpt ons om de website op jou af te stemmen en het gebruik ervan te vereenvoudigen, bijvoorbeeld door bepaalde door jou ingevulde informatie op te slaan zodat je deze niet telkens opnieuw hoeft in te vullen. De gegevens worden daar voor een later moment opgeslagen en dient ter authentificatie van de gebruiker.
Omdat cookies eenvoudige bestanden en geen uitvoerbare programma’s zijn, leveren ze geen potentieel gevaar op voor jou computer. Afhankelijk van de geselecteerde voorkeuren in jouw internetbrowser, worden cookies mogelijk automatisch geaccepteerd. Deze voorkeuren kunnen gewijzigd worden en het opslaan van cookies kan gedeactiveerd of ingesteld worden. In geval van een deactivatie van het gebruik van cookies zullen bepaalde functies van de website niet langer, of slechts in gelimiteerde vorm, beschikbaar zijn.
1. Session cookies
Session cookies worden verwijderd zodra je jouw browser sluit.
2. Permanente cookies
Wij maken ook gebruik van cookies die achterblijven op jouw harde schijf. De vervaldatum is op een tijdstip in de toekomst gesteld. Bij een later bezoek wordt vervolgens automatisch herkend dat je al eerder bij ons was en welke opties en instellingen jij prefereert, net als tekst die je eventueel hebt ingevuld in onze formulieren.
3. Gebruik van cookies van derden
Wij werken samen met verschillende advertentiepartners die ons helpen om onze internetdiensten en de OLUMIwebsite voor jou interessanter te maken. Hierom worden ook cookies van onze partnerorganisaties geïnstalleerd op jouw harde schijf. Dit zijn tijdelijke cookies die zichzelf na enige tijd vanzelf verwijderen. Cookies van partnerorganisaties worden meestal verwijderd na een aantal dagen of binnen 24 maanden, en, in individuele gevallen, na enkele jaren. De cookies van onze partnerorganisaties bevatten geen persoonsidentificatiegegevens. Gegevens worden alleen verzameld onder een gebruikers-ID, dat in geen enkel geval met jouw persoonlijke gegevens zal worden verbonden. De overdracht en opslag van data ten behoeve van webanalyse kun je op ieder moment met toepassing op de toekomst herroepen, wanneer je ons hiervan per e-mail op de hoogte stelt viainfo@olumi.nl
Google Analytics met de extensie “anonymize IP”
Deze website maakt gebruik van Google Analytics voor webanalyses. Dit is een service van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies”. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over jouw gebruik van deze website (inclusief jouw IP-adres) wordt verzonden naar en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten. Google voldoet aan het privacybeleid van “EU US Privacy Shield” voor de transatlantische uitwisseling van persoonlijke gegevens. Google zal deze informatie gebruiken om jouw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit voor ons samen te stellen en om ons andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
Google kan deze informatie, indien wettelijk vereist, ook doorgeven aan derden of voor zover derden deze gegevens namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet koppelen aan andere Google-gegevens. Je kunt de installatie van cookies voorkomen door jouw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; wij wijzen jou er echter op dat je in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken.
Als je niet wilt dat informatie over jouw websitebezoek wordt doorgestuurd naar Google Analytics, heb je de mogelijkheid om een “deactiverings-add-on” voor jouw browser te installeren.
OLUMI maakt ook gebruik van de volgende advertentiefuncties van Google Analytics: Adwords, Retargeting, Impressierapporten in het Google Display Network en demografische en interesse-rapportage.
Als je de advertentiefuncties van Google Analytics wilt uitschakelen, volgg je deze link naar het privacybeleid voor advertenties van Google (https://policies.google.com/technologies/ads). Je kunt ook de deactiveringspagina van het Network Advertising Initiative (NAI) bezoeken en de uitleg en opmerkingen volgen (http://www.networkadvertising.org/choices/).
Gebruik van Facebook-plug-ins
Onze website maakt gebruik van zogenaamde sociale plug-ins (“plug-ins”) van het sociale netwerk Facebook. Deze diensten worden aangeboden door het bedrijf Facebook Inc. (“Aanbieder”). Facebook wordt beheerd door Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, VS (“Facebook”). Een overzicht van de plug-ins en hun uiterlijk vind je hier:
https://developers.facebook.com/docs/plugins
Als je een pagina van onze website bezoekt die een dergelijke plug-in bevat, maakt jouw browser rechtstreeks verbinding met de Facebook-servers. De inhoud van de plug-in wordt rechtstreeks naar jouw browser verzonden en in de pagina geïntegreerd. Door de plug-ins te integreren, ontvangt de provider de informatie dat jouw browser toegang heeft gekregen tot de overeenkomende pagina van onze website, zelfs als je geen profiel op het sociale netwerk hebt of momenteel niet bent ingelogd. Deze informatie (inclusief jouw IP-adres) wordt door uw browser rechtstreeks naar een server van de provider verzonden en daar opgeslagen.
Als je bent aangemeld bij het sociale netwerk, kan de provider het bezoek aan onze website rechtstreeks toewijzen aan jouw profiel op Facebook. Als je interacteert met de plug-ins, bijvoorbeeld met de knop “Vind ik leuk”, wordt de bijbehorende informatie ook rechtstreeks naar een server van de provider verzonden en daar opgeslagen. De informatie wordt ook op het sociale netwerk gepost en daar getoond aan jouw contacten. Voor meer details over het doel en de reikwijdte van de gegevensverzameling en de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door de provider en jouw gerelateerde rechten en instellingsopties om jouw privacy te beschermen, verwijzen wij jou naar het privacybeleid van de aanbieder.
Facebook Privacybeleid: https://www.facebook.com/about/privacy/update
Als je niet wilt dat Facebook de via onze website verzamelde gegevens rechtstreeks koppelt aan jouw profiel op het sociale netwerk, moet je je afmelden van het netwerk voordat je onze website bezoekt. Je kunt het laden van plug-ins ook met add-ons voor jouw browser volledig voorkomen, bijvoorbeeld met de script blocker “NoScript” (http://noscript.net/).
Re-targeting
Onze website maakt gebruik van zogenaamde re-targeting technologieën met het doel om ons internetaanbod voor jou interessanter te maken. Deze techniek maakt het mogelijk om internetgebruikers die zich al interesseren voor onze shop en producten door middel van advertenties aan te spreken op websites van onze partners. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties gebaseerd op interesses over het algemeen interessanter zijn dan advertenties zonder deze persoonlijke benadering. De integratie van deze advertentiemiddelen op de websites van onze partners vindt plaats op basis van een cookie-technologie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze vorm van adverteren gebeurt volledig anoniem. Er worden geen persoonsgebonden gegevens opgeslagen en er worden ook geen gebruiksprofielen met jouw persoonsgebonden gegevens samengesteld.
Criteo
Deze website maakt gebruik van de dienst Criteo-Service van Criteo SA, Rue Blanche, 75009 Parijs, Frankrijk (http://www.criteo.com). Met de hulp van deze dienst worden gebruikers die eerder onze website hebben bezocht en interesse in onze aanbiedingen hebben getoond, aangeboden op deze website en op websites die ook de Criteo-Service gebruiken, voorzien van doelgerichte advertenties. De invoeging van deze reclame is gebaseerd op informatie over het bezoek aan de respectieve websites, die onder andere opgeslagen zijn in cookies op de computer van de gebruiker. Deze tekstbestanden worden uitgelezen als onderdeel van volgende websitebezoeken voor gerichte productaanbevelingen.
Voor dit doel wordt een willekeurig gegenereerd identificatienummer opgeslagen in de cookies. Noch dit nummer, noch de informatie over jouw bezoeken aan de website kan persoonlijk aan jou worden toegewezen. In geen enkel geval zullen deze gegevens worden gebruikt om jou persoonlijk te identificeren als bezoeker van onze websites. Je kunt het opslaan en verzameling van informatie door de dienst van Criteo verhinderen, wanneer je de volgende link aanklikt (https://www.criteo.com/privacy) en daar de regelaar bij “Opt-Out” op “on” instelt. Selecteer je “on”, dan wordt er in jouw browser een nieuwe cookie ingesteld. Deze cookie signaleert de service van Criteo en geeft aan dat Criteo mogelijk niet langer gegevens over jouw gebruiksgedrag verzamelt en verwerkt. Je hebt ook de mogelijkheid om deze functie opnieuw te activeren door de regelaar op “out” te zetten. Houd er rekening mee dat deze instelling voor iedere browser die je gebruikt gemaakt moet worden. Als alternatief kun je de optie “opt-out from all linked browsers” direct onder de opt-out-knop van Criteo selecteren. Worden alle cookies in jouw browser verwijderd, dan wordt ook jouw opt-out-cookie verwijderd.
Snowplow Analytics
We gebruiken een webtracking-oplossing van Snowplow Analytics Limited, 32-38 Scrutton Street, Londen, Groot-Brittanië (“Snowplow”). We gebruiken de met behulp van Snowplow verkregen gegevens slechts voor statistische doeleinden. In dit geval plaatsen we een cookie in jouw browser om een terugkerende gebruiker als zodanig te kunnen herkennen. De Snowplow-cookie bevat een datum en een onherleidbaar combinatiegetal (“hash”), evenals het getal van de actuele sessie.
Iedere keer dat een pagina wordt opgevraagd, worden de volgende gegevens aan Snowplow overgedragen en opgeslagen:
– Actuele tijdstempel;
– URL van de bestemmingspagina (“Bestemmings-URL”) en de URL van de website van waaruit je verwezen bent (“Referrer URL”);
– Inhoud van cookies;
– IP-adres dat geanonimiseerd is voordat het de Snowplow-server en poort van de browser bereikt;
– Naam, versie en taal van de browser en het besturingssysteem zoals ze door de browser van de websitebezoeker, jij dus, worden overgedragen.
Meer informatie hierover vind je in de verklaring van gegevensbescherming van Snowplow: https://snowplowanalytics.com/privacy-policy/
Dynamic Yield
Deze website maakt gebruik van Dynamic Yield, een aanbevelingstool van Dynamic Yield Ltd., Highlands House, Basingstoke Road, Spencer Wood, Reading, Berkshire, Engeland RG7 1NT (Dynamic Yield). Met de Dynamic Yield-aanbevelingstool wordt onze website voor jou geoptimaliseerd, om jouw websitebezoek middels op maat gemaakte aanbevelingen en inhoud tot een persoonlijke belevenis te maken. Daarbij gebruiken we de pagina-inhoud die jij eerder hebt gebruikt om gelijkwaardige of thematisch gerelateerde producten of andere inhoud aan te bevelen die relevant voor jou kan zijn.
Dynamic Yield verzamelt gepseudonimiseerde informatie over jouw gebruik van onze website. In dit geval worden cookies gebruikt waarmee alleen gepseudonimiseerde informatie wordt opgeslagen onder een willekeurig gegenereerde ID (pseudoniem). Jouw IP-adressen worden hier uitsluitend anoniem opgeslagen. Een directe persoonlijke referentie is daarom niet mogelijk en kan niet achteraf (her)geproduceerd worden. Je kunt detectie door Dynamic Yield voorkomen door op de volgende link te klikken. In dit geval wordt een opt-out-cookie ingesteld om toekomstige gegevensverzameling van jouw bezoek aan deze site te voorkomen: https://www.dynamicyield.com/platform-privacy-policy/
Bovendien kun je meer informatie vinden over de trackingtechnologie die wordt gebruikt onder de volgende link: https://www.dynamicyield.com
contentsquare
Op deze website worden de contentsquare S.A.S interactiegegevens van websitebezoekers door technologieën met behulp van cookies in een gepseudonimiseerde vorm voor marketingdoeleinden en voor het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website verzameld.
De middels cookies verworven informatie over het gebruik van de website worden in de regel overgedragen aan en opgeslagen op een server van contentsquare. Het IP-adres dat door jouw browser wordt overgedragen zal niet met andere data van contentsquare gecombineerd worden. Om anonimiteit te waarborgen, garandeert contentsquare dat jouw IP-adres zal worden afgekort.
De volgende cookies worden door contentsquare ingezet:
Mogelijkheid tot onbinden van de verwerking (opt-out):
Met behulp van een respectievelijke instelling van jouw browsersoftware kun je het opslaan van cookies vermijden: wij willen je erop wijzen dat in dit geval mogelijk niet alle functies van de website optimaal gebruikt kunnen worden.
Je kunt identificatie door contentsquare verhinderen door op de volgende link te klikken: http://optout.contentsquare.net/. Er wordt een opt-out cookie geïnstalleerd, die de toekomstige identificatie van jouw gegevens bij het bezoeken van de website zal verhinderen. De opt-out cookie is alleen in werking voor de browser en de website waarvoor je de cookie geïnstalleerd hebt. Verwijder je de cookie in de browser, dan zul je de opt-out cookie opnieuw moeten installeren. Om de identificatie door contentsquare op verschillende apparaten tegen te gaan, dient de opt-out cookie op alle gebruikte systemen geïnstalleerd te worden.
Waardebonnen van Sovendus GmbH
Voor de selectie van een op dit moment voor jou interessant waardebonaanbod worden door ons gepseudonimiseerd en versleuteld de hashwaarde van uw e-mailadres en uw IP-adres aan Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe, Duitsland (Sovendus) doorgestuurd (Art. 6, lid 1 f AVG). De gepseudonimiseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt gebruikt om rekening te houden met een eventueel aanwezig verzet tegen reclame van Sovendus (opt-out) (Art. 21 lid 3, Art. 6 lid 1 c AVG). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt ten behoeve van de beveiliging van gegevens en in de regel na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6, lid 1 f AVG). We sturen bovendien voor boekhoudkundige doeleinden jouw ordernummer, orderbedrag en valuta, sessie-ID, couponcode en tijdstempel gepseudonimiseerd door aan Sovendus (art. 6, lid 1 f AVG). Wanneer je geïnteresseerd bent in een waardebonaanbieding van Sovendus, op jouw e-mailadres geen opt-out geregistreerd staat in het Sovendus-systeem en je in dit geval op een waardebon-banner klikt, worden jouw aanhef, naam en e-mailadres door ons ter voorbereiding van de waardebon (artikel 6, lid 1 b, f AVG) doorgestuurd aan Sovendus. Verdere informatie over de verwerking van jouw gegevens door Sovendus is te vinden in de online richtlijnen voor gegevensbescherming op www.sovendus.nl/verklaring_inzake_gegevensbescherming/
Nosto
Deze website maakt gebruik van Nosto, een webanalysedienst van Nosto Solutions GmbH, Schützenstr. 6, 10117 Berlin en Nosto Solutions Ltd, Bulevardi 21 00180 Helsinki, Finland (“Nosto”). De dienst van Nosto maakt het mogelijk om bezoekers van onze online shop die zich al voor betaalde producten geïnteresseerd hebben, doelgericht aan te spreken met gepersonaliseerde advertenties. Nosto verzamelt en analyseert het gebruikersgedrag van bezoekers van online shops en maakt het mogelijk om automatisch verschillende vormen van intelligente productaanbevelingen en andere advertenties te berekenen en adverteren. Nosto maakt gebruik van cookies. De door de cookie verkregen informatie over jouw gebruik van deze website wordt in de regel aan een server van Nosto in de Europese Unie overgedragen en daar opgeslagen. In geval van de activering van de IP-anonimisering op deze website, zal jouw IP-adres door Nosto worden afgekort. In opdracht van de uitvoerder van deze website zal Nosto deze informatie gebruiken, om jouw gebruik van de website te voorspellen en jou gepersonaliseerde aanbiedingen te kunnen doen, om rapportages over de website-activiteiten samen te stellen en om verdere met het website en internetgebruik van verbonden dienstleningen tegenover de website-uitvoerder te leveren.